KATJA DIKS

KATJA DIKS

VORMGEVER

me

Experience

2017 - 2018

STAGE SNELDESIGN

Van september 2017 tot februari 2018 heb ik mijn eerste DTP stage gelopen bij het bedrijf Sneldesign in Utrecht. Dit bedrijf is een eenmanszaak van Joost Snel, die naast vormgever ook fotograaf is. Doordat het een eenmanszaak is heb ik erg veel mogen doen.

Ik werd direct in het diepe gegooid en heb veel mogen helpen met verschillende projecten. Ook heb ik hier de basis van fotografie en fotobewerking (Lightroom) geleerd. Deze stage was naast leuk, ook nog eens erg leerzaam! 

About Me

Mijn naam is Katja Diks. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in het betuwse dorpje Meteren. Momenteel studeer ik Allround-DTP / Vormgeving op het Davinci College in Gorinchem. Mijn doel is om beter te worden in de vaardigheden rondom dit vakgebied. Doormiddel van mijn portfolio wil ik mijzelf van mijn meest creatieve kant laten zien. Neem gerust een kijkje!

Grafisch vormgeving is iets wat mijn aandacht altijd al heeft getrokken. Ik ben daarom ook enorm blij met wat ik doe! Ik heb tijdens mijn studie heel veel verschillende stukjes van het vak geleerd. Print design (denk aan posters, visitekaartjes etc.), Webdesign, Logo design en nog wel meer. Ook ben ik sinds kort begonnen met fotografie. Dit vind ik super leuk!

Education

2015

VMBO BASIS BEROEPS

2015 - 2017

JUNIOR KAPPER BOL

2017 - HEDEN

ALLROUND DTP

Skills

WordPress 56%
Illustrator 71%
InDesign 65%
Photoshop 50%
Experience Design 60%

JOOST SNEL

+316 383 23 470
www.joostsnel.nl